Alternative Text

Dygtige iOS og Android Udviklere for Aalborg, Århus, København og Odense
App Udvikling til iOS og Android
App Design, Strategi og Udvikling af Apps Der Fanger

Hvordan gør du din app udvikling profitabel og vinder dit marked? Få gratis adgang til vores videobaserede app strategi kursus for app købere samt personlig rådgivning om app strategi.


Få Gratis App Optartshjælp

Hjælpetilbuddene til din app udvikling er 100% GRATIS — uden købsforpligtelser!

Alternative TextAlternative TextAlternative TextAlternative Text
Det MESTE app udvikling i DANMARK sejler derudaf, uden en erfaren kaptajn til at øge app’ens afkast, reducere spild og minimere risici

Kvalitets app udvikling i Danmark
Vi er din apps kaptajn — ikke et traditionelt App bureau


Få projekt hjælp til at styre din app mod dens mest profitable destination — med mindre risiko — og med højkvalitets design og app udvikling.
De fleste app udviklings-projekter kuldsejler økonomisk, på grund af risikable byggemetoder. Vores opgave er at sejle dit app udviklings-projekt afsted, på sin sikreste kurs, mod økonomisk succes og at undvige farer undervejs.

Vi hjælper dig med at…

Starte Sikkert Op

Vi sender dig afsted i den sikreste og mest profitable retning, og hjælper dig med at undgå faldgruber undervejs.

Vores partnerskab starter tidligt i din apps idé-stadie, hvor vi hjælper dig med at sætte retningen og strategien for din mest profitable app rejse, med færrest mulige risici.

Bygge Det Rigtige Produkt

Enten styrer vi blot dit app projekt, eller også bygger vi også din app for dig, og justerer kursen undervejs mod product/market fit.

Vi designer, prototyper og bygger din app (eller dele af den). Eller, hvis andre er involverede, hjælper vi dig som ekstern mobil app projekt leder med at minimere risici og træffe de beslutninger som giver din app højest afkast.

Blive Profitabel

Vi hjælper din app med at nå den mest profitable destination, med mest success, og optimerer din app kontinuerligt.

Vi hjælper dig med at trimme “fedtet” af, undgå unødvendige omkostninger, optimere dens “engagement”, brugerfastholdelse osv. Og giver ikke slip på roret før du er i mål.

99,9% af app udvikling fejler økonomisk.* Sådan undgås det!
Vidste du, at kun 0,01% af apps i 2018 vil blive set som økonomiske succeser* af deres skabere? Se videoerne om mobil app strategi for app købere og lær hvorfor og hvordan du undgår det.
* Kilde: Gartner (Research Firma)

Hvordan Er Vores App Udvikling Anderledes?

Hvordan Du Kan Udvikle Bedre Apps Med Lean App Processen


Ja, “at minimere dit appudviklings-projekts risisci, minimere dets økonomiske spild og at maksimere dets ROI bla bla…”, lyder temmelig sælger-agtigt. Så hvordan udvikler vi KONKRET bedre apps? Lad mig fortælle dig om hvad der driver vores “Lean App” Udviklings proces, såvel som om et udvalg dens strategier, der hjælper os med udvikling af apps som er mere profitable.

Efter 30 dage mister en gns. app 90% af brugerne. Hvorfor?
77% af dens daglige aktive brugere (DAUs). Det er hvad den gns. app mister efter 3-7 dage. Og 95% efter 90 dage. Hvordan øger man den brugerfastholdelse med strategi, app design og mobil UX? Find ud af det i dette mobil app strategi kursus for app købere  (GRATIS)
* Kilde: Quettra (Mobil Statistik Firma)

App Kursus Videoer for app-købere
VIDEOER: Om App Succes
Lær Hvad Der Dræber 99,9% af Alle Mobilapps… Hvordan de succesfulde undgår dem, og hvad app bureauer ikke vil have du skal vide om app udviklings priser.

Sandheden er at app udviklings-projekter er usikre investeringer med lave succesrater. Så det er afgørende at risikostyre og gribe dem meget mere kvalitetsbevidst an, end dem der fejler gør.
De her kursusvideoer viser dig hvordan du griber dit kommende mobilapp projekt an, på en måde der minimerer dine risici, maksimerer din ROI og hjælper dig med at skabe en markeds–vindende app,

Gratis adgang til app kurset » Ja, det er 100% gratis – ingen forpligtelser!

Alternative Text
Alternative Text

Alternative Text

Alternative Text

Alternative Text

1% af apps æder 94% af omsætningen. Men hvordan?
De 99% kæmper om de sidste 6%. Få adgang til dette mobil app strategi kursus for app købere og lær hvordan du kan gøre din app til en af de succesfulde 1%. 
* Kilde: SensorTower (App Statistik Firma)

Afprøv din app udvikler risikofrit – få GRATIS hjælp
Over hele Danmark
Helt Uforpligtende — Intet Salgspres — Bare Ren Værdi


At vælge appudvikler eller appbureau er normalt risikofyldt. Du tvinges til at forpligte dig, til store specs — og blot udfra app-priser og referencer (og varm luft). Det sker FØR du har testet om de kan levere varen for netop dig, og om de er det rigtige valg for DIN app. Vores opstartsproces er designet til at eliminere risiko for dig og at reducere dine forpligtelser.


ER vi dygtige? Testkør os først

Er vi nu så gode som vi siger…? Frem for at forsøge at overbevise dig om hvor dygtige vi er, hvad med at vi blot demonstrerer at vi kan hjælpe dig… ved at rent faktisk hjælpe dig. Gratis. 
Uden risikofyldte forpligtelser.

Testkør os nu

Er vi rette match? Lær os at kende

Ville du fries til, på første date? Nej, vel? Derfor lader vi dig tage, små skridt af gangen, så du kan lære os at kende. Først gratis, gennem videoer, så med en strategisession og sidst med et lille opstartsprojekt, design arbejde o.s.v. Det minimerer dine risici.

Lær os at kende

Et åbent forhold? Fint med os

Vi forstår… du har allerede en flirt med en anden appudvikler. Du skal ikke være genert. Du bestemmer vores grad af involvering. Vi har det ok med åbne forhold, og kan f.eks. blot bidrage med rådgivning el. design. Ingen jalousi her. Du får gratis opstartshjælp alligevel.

Få app hjælp

Hvad koster en app? Book et møde for at finde ud af mere.
For at være i stand til at udregne priser, har vi behov for at høre mere om dit projekt. Det foregår i en app ROI strategi session (gratis), hvor vi samtidig hjælper dig med at opnå din apps mål, med færreste mulige risici og højest mulige økonomiske afkast.

Vi  avanceret tech og SaaS!
Du Er I Godt Selskab

Vi har tidligere lavet projekter for startups, store selskaber (inkl. en fortune 500), og alt derimellem.
Men vi har særligt elsket partnerskaberne indenfor tech om at bringe apps til markedet – bl.a. sundheds app’en Fitmo, IT-admin SaaS’en Panorama9, Linked-In SaaS’en Wosju m.m. 

Hvilket Tech-Produkt Vil Du Bygge?

Vi hjælper dig med at omdanne din avancerede teknologi til enkle og fængende mobile brugeroplevelser.

Ligesom vi har som Billy.dk’s appudviklings-partner siden 2016.

Vi står for din app udvikling og app strategi

Alternative Text
Alternative Text

Alternative Text

Alternative Text

Alternative Text

Billy.dk er Danmarks markeds-ledende og mest brugervenlige SaaS regnskabsapp — med base i København – men med kunder i Århus, Aalborg, Odense og København.

Hvordan skiller du din app ud, blandt 10,2 mio apps?
Der er 10,2 mio. apps i AppStore og Google Play. 1% af dem tager 94% af omsætningen. Find ud af hvordan de 1% gør det i videoserien om mobil app strategi for app købere.

Sådan Kommer Du Igang med Appudvikling
Afprøv os GRATIS og start dit app projekt op — med færre risici


Vores appbureaus opgave er at maksimere din apps succespotentiale. Det er derfor vi, før vi overhovedet lader dig investere i app udviklingen, hjælper dig med at afklare hvorvidt din app idé er moden. Det er derfor alle appprojekter starter med disse trin:

1. Lær fra App Videoerne (GRATIS)

Se vores app kursusvideoer om hvordan du minimerer dit app projekts risici og maksimerer dets ROI. Ønsker du hjælp til implementering (og en pris)? Så ansøg om en gratis strategi ROI-session (100% uforpligtende).

Se Træningsvideoer

2. Få en App Strategi (GRATIS)

Her bygger vi en app strategi sammen, som hjælper dig til at afklare hvordan din virksomhed kan sammensætte jeres app og nå jeres mål, med færrest mulige risici og højest mulige ROI. Ren værdi. Intet salgs fluff.

Ansøg om en session

3. Testkør vores evner

Hvis vi er det rette match, inviterer vi dig til et lille opstartsprojekt. Her lærer du os at kende, og tester os, yderligere, UDEN at forpligte dig til et helt projekt. Vi hjælper dig med at komme sikkert i gang og med at sende din app udvikling i en profitabel retning fra start.