ANSØG OM EN APP STRATEGI ROI SESSION 
Vil Du Have Personlig Hjælp Til at Maksimere Din Apps ROI (Gratis)?

Kun 0,01% af mobile app projekter i 2018 vil blive set som en økonomisk succes af deres appudviklere*. 😰 Vil du gøre som de 0.01%?I den her mobil app strategi ROI-session vil jeg arbejde med dig på din apps strategi, med henblik på at maksimere din apps ROI og værdi, samtidig med at vi minimerer din apps budget.

Trin 1
Book En Tid

(30 sek)

Trin 2
Kontaktinfo

(30 sek)

Trin 3
App Spørgsmål

(5-10 min)

Book først en tid (til højre), og klik så “Gå til Trin 2 »” nedenfor.
Gå til Trin 2 »
Du vil kort tid efter modtage nærmere information på din mail, såvel som en påmindelsesmail når vi nærmer os mødetidspunktet for din gratis app rådgivning.
* Kilde: Gartner (Research Firma)

Hvad Du Kan Forvente Fra Sessionen


Og nej, det her er IKKE et salgsmøde i forklædning!
I app strategi sessionen vil jeg hjælpe dig med at opnå disse 3 ting i dit specifikke mobil app projekt… 🙂Se også videoen nedenfor for at få flere detaljer mere om ROI strategisessionen, hvad du får ud af den, hvem den er for.

1. SPOT DIN APPS SKJULTE POTENTIALER

Ved at identificere din virksomheds største udfordringer, muligheder og vigtigste mål.

Så vi kan kvantificere din apps potentiale, dets fokusområder og gøre din app så værdifuld som overhovedet muligt for din virksomhed.

2. MAKSIMER DIN APPS MARKEDSPOTENTIALE

Ved at klarlægge og kvantificere din apps den værdi din apps funktioner kan bidrage med, ved at løse de problemer.

Så du kan maksimere værdien af hver funktion og gøre dem mere attraktive for markedet.

3. MAKSIMERE DIN APPS AFKAST

Ved at prioritere problemerne og forretningsmålene som din app kan løse med det størst mulige afkast.

Så du kan definere din MVP og i hvilken retning du bør gå med dit projekt for at kunne maksimere afkastet fra din investering, og samtidig spare penge ved skære alt unødvendigt “lir” væk.

Video om App Strategi ROI Sessionen
Med flere detaljer om indholdet og kriterier…Jeg taler dansk, men har indtalt videoen på engelsk, og taler laaangsomt. 😂
Heldigvis kan du skru videoens hastighed op til 1,5x (klik på “1x” nederst til højre i afspilleren). Og jeg bliver ikke alt for fornærmet, hvis du gør det… 😉

Hvorfor Giver Jeg Sessioner Væk Gratis?

Mit håb er, at så snart jeg viser dig hvordan disse app strategier vil forbedre iOS og Android App, at du så hyrer os til et mobil app opstartsprojekt. Men der er absolut ingen forpligtelse til at købe noget som helst.


Design your site now
OM KRITERIERNE FOR APP STRATEGI SESSIONEN

Hvorfor Giver Jeg Sessioner Væk Gratis?


Mit håb er, at så snart jeg viser dig hvordan disse app strategier vil forbedre iOS og Android App, at du så hyrer os til et mobil app opstartsprojekt. Men der er absolut ingen forpligtelse til at købe noget som helst.

Hvem guider dig i sessionen?

Anders B. Nielsen er en iværksætter med en passion for SaaS og teknologi, og med 14 års erfaring i digital produktudvikling og marketing. 

I Apps Captain ApS kombinerer han psykologi med digital strategi og brugeroplevelser, til sammen med sit team, at bygge apps der differentierer dig og fanger dit marked.


Anders B. Nielsen

Apps Captain ApS 
Appkaptajn / SaaS aficionado /
Et hit til udklædningsfester

Alternative Text