Dygtige iOS og Android Udviklere

App udvikling i København


Ohøj på Sjælland! 👋Har du en mobil app idé? Og er du på udkig efter en app udvikler i København?

Vi laver brugerdrevet app design og app udvikling for København, og varetager alt fra start til slut. Men så stopper ligheden med dit traditionelle app firma i København… Vi går skridtet videre.Fordi app udvikling er dyrt og risikofyldt. Og hvad er udvikling af apps værd, hvis ens “flotte” app er uprofitabel?


Vil du høre mere?

Ring 78 75 48 48

Eller bliv ringet op (gratis)...
Gratis App Hjælp: Tilbud 1

GRATIS: App rådgivning om app spec og strategi
Minimér app investeringen — Byg bedre apps end konkurrenterne — Maksimér afkastet


De fleste app projekter fejler, fordi de driver tilfældigt afsted — ligesom et skib uden nogen kaptajn. App Kaptajnens fornemste opgave er sætte kursen mod en succesfuld app udvikling og at undgå dyre fejl undervejs. Så du sparer penge, opnår det største afkast og mindsker risici.

Her får du hjælp til at…

KOMME SIKKERT IGANG

Vi hjælper dig med at undgå farerne på rejsen og guider din app i den mest profitable retning med færreste risici.,

Allerede i din apps tidligere idéfase, starter vores samarbejde, hvor vi finder den mest profitable strategi og retning for din app. Meget af vores app rådgivning er 100% gratis.

DESIGNE DEN IDÉELLE APP

Målet er altid at justere kursen løbende til vi når product/market fit. Enten app udvikler vi for dig, eller også står vi kun for din apps projektledelse.

Vi laver hele din app, eller dele af den. Og i løbet af app-udviklings processen hjælper vi dig med at tage beslutningerne, som du får højest afkast fra og med at reducere risici.

OPNÅ MAX APP AFKAST

Vi optimerer din app løbende, så den hele tiden skubbes i den mest profitable retning med mest succespotentiale.

Vi efterlader dig ikke før du er i mål, og hjælper dig med at skære overflødige funktioner fra, undgå unødvendige omkostninger og øge dens brugerfastholdelse.

99,9% af app udvikling fejler økonomisk.* Vil du undgå det?
Vidste du, at kun 0,01% af apps i 2018 vil blive set som økonomiske succeser * af deres skabere? Lær hvorfor de fejler.
* Kilde: Gartner (Research Firma)

Gratis App Hjælp: Tilbud 1
APP KURSUS: Få App Succes
GRATIS: Videoer for app købere om app strategi

Skal du investere i app udvikling i København, og er i tvivl om hvordan du bygger det rigtige, undgår dyre faldgruber og får mest ud af dit app budget? 

App kurset viser dig hvordan du går ind til Android og iOS apps på en måde der minimerer risici, maksimerer ROI og hjælper dig til at skabe en markedsvindende mobilapp. Lær hemmeligheder som app udviklere ikke ønsker at du ved om priser

Videoerne giver dig mulighed for at prøvekøre og teste os gratis. Få indblik i hvorfor vores Lean App udviklings proces øger dit afkast og få app rådgivning.

Adgang til app kurset (Gratis) » Ja, det er 100% gratis!

Alternative Text
Alternative Text

Alternative Text

Alternative Text

Alternative Text

Hvad er Faldgruberne?
App køberen bnder sig for hurtigt til en Android el. iOS udvikler. Og investerer for meget, i mange unødvendige funktioner. App udviklere er ofte kodere og teknikere, så designer en skidt UX – forstår ikke psykologi, bruger og marked. Sådan kuldsejler apps ofte.

Gratis App Hjælp: Tilbud 2
APP RÅDGIVNING: Strategi & Spec
GRATIS: Hjælp til app spec og app strategi

Har du allerede set vores kursus videoer? Så er du klar til at få uforpligtende hjælp til at lave din egen konkurrent-dræbende app strategi og få sammensat et spec der underbygger det.

Få udarbejdet et Lean App Canvas til din app idé
I den her mobil app strategi ROI-session vil jeg arbejde med dig på din app strategi og spec, med henblik på at maksimere dens ROI og værdi, samtidig med at vi/og samtidig minimerer dit app budget. Du får strategien med hjem på et Lean App Canvas.

Kom Igang App rådgivningen er 100% gratis og uforpligtende og forudsætter intet køb af vores ydelser.

Alternative Text

Gns. apps taber 90% af brugerne efter 30 dage. Hvorfor?
Den gns. app taber 77% af dens daglige aktive brugere (DAUs) efter 3-7 dage, og 95% efter 90 dage. Derfor er det afgørende at designe din app til at opnå maksimal brugerfastholdelse indenfor de første 3-7 dage. 
* Kilde: Quettra (Mobil Statistik Firma)

Alternative TextAlternative TextAlternative TextAlternative Text

App rådgivning — allerede før projektstart

Mange af de dyreste faldgruber, som kan tegne og ødelægge resten af dit projekt, møder du allerede når du skal lave din apps spec. Derfor er det vigtigt med app rådgivning allerede før projektstart.

Vi bruger app strategi, psykologi og brugerdrevet app design til at bygge et solidt fundament for din iOS og Android app og undgå dyre fejltagelser.
 Det indgår som del af Lean App udviklings processen.

Har du allerede en app udvikler i København?
Så kan vi varetage dine interesserer som din apps kaptajn, og sidde med på din side af bordet i samarbejdet, når vigtige beslutninger skal tages. F.eks. hjælpe dig med at forhandle, designe din app på den rigtige måde, undgå unødvendige funktioner (og spild af penge) og meget andet.

Store del af vores arbejde foregår som app kaptajn (app rådgiver og app projektleder) for digitale bureauer eller reklamebureauer på “whitelabel basis”.

Alternative Text

Startup Projektet: Dit hemmelige våben
Afprøv din app udvikler i København

En stor faldgrube er at binde sig til en app udvikler, uden at have testet dem af på ens specifikke projekt. Derfor giver vi dig mulighed for at prøve os af, i mindre skala – i startup faserne – risikofrit*.
Få besvaret vigtige spørgsmål omkring din app og bliv sikker på hvordan den bør løse problemet — før du binder dig til at investere dyrebar kapital i app udviklingen af et spec.

Du kan få lavet strategi, app design (UX+UI), prototype og mere til — afhængigt af dit behov.

Med startup projektet reducerer du både de store risici og din kommende apps pris (spar 20-70%), samt undgår at spilde dit app-budget på en “pæn” app, som dit marked ikke vil have.

Fordi du får hjælp til at undgå 3 store faldgruber: at bygge det forkerte – på den forkerte måde – dårligere end markedets øvrige alternativer.

Kom Igang * Såfremt du vælger os som din app udvikler I København fratrækkes startup omkostningerne projektet og du krediteres op til 13.000 kr. Hvis ikke, kan du tage vores arbejde videre til en anden app udvikler.

Alternative Text
Alternative Text

Alternative Text

Alternative Text

Alternative Text

Vi flyver tit til København!

Mange efterspørger udvikling af apps og app-udviklere i København. Derfor app udvikler vi for København, selvom app kahytten har lagt anker i Aalborg.

København ligger kun ca. en times flyrejse fra Aalborg så vi rejser ofte derover for gode mobil app samarbejds-partnere, som vi har gjort for Billy Regnskabs-program siden 2016 og det gør vi også gerne for dig.

P.g.a. den aktive tech startup scene i København er vi også derovre til konferencer. Og som App Kaptajn kan man aldrig få nok af Nyhavn og af at hilse på Den Lille Havfrue 😉

Så tag fat I Anders fra Apps Captan, hvis du har brug for app udvikling til iOS og Android, app strategi eller app design. Vi er altid friske på at bidrage med uforpligtende app rådgivning.

Og kniber det med pladsen hos dig har vi adgang til mødefaciliteter flere steder i byen.