Forside billede for app udvikling

Dygtige iOS og Android Udviklere i Aalborg – Agil App Projektledelse

Agil projektledelse til mobil apps
Få hjælp til at lave en brugervenlig og fængende app dit marked vil elske

Hvordan gør du din app udvikling profitabel og slår konkurrenter? Få adgang til gratis videobaserede app strategi kursus for app købere og få personlig rådgivning om app strategi


Få Gratis App Optartshjælp

Hjælpetilbuddene til din app udvikling er 100% GRATIS — uden købsforpligtelser!

Alternative TextAlternative TextAlternative TextAlternative Text
Det MESTE app udvikling i DANMARK sejler derudaf, uden en erfaren kaptajn til at øge app’ens afkast, reducere spild og minimere risici

App Opstartshjælp og App Projektledelse
Få hjælp til din app fra en App Kaptajn


Jeg styrer din app mod dens mest profitable destination — med mindre risiko
De fleste app udviklings-projekter kuldsejler økonomisk, på grund af risikable byggemetoder. Min opgave er at sejle dit app udviklings-projekt afsted, på sin sikreste kurs, mod økonomisk succes og at undvige farer undervejs.

Jeg hjælper dig med at…

Starte Sikkert Op

Jeg sender dig afsted i den sikreste og mest profitable retning, og hjælper dig med at undgå faldgruber undervejs.

Vores partnerskab starter tidligt i din apps idé-stadie, hvor jeg hjælper dig med at sætte retningen og strategien for din mest profitable app rejse, med færrest mulige risici.

Bygge Det Rigtige Produkt

Enten styrer jeg blot dit app projekt, eller også bygger mit firma din app for dig, og justerer kursen undervejs mod product/market fit.

Vi designer, prototyper og bygger din app (eller dele af den). Eller, hvis andre er involverede, hjælper jeg dig som ekstern mobil app projekt leder med at minimere risici og træffe de beslutninger som giver din app højest afkast.

Blive Profitabel

Jeg hjælper din app med at nå den mest profitable destination, med mest success, og optimerer din app kontinuerligt.

Jeg hjælper dig med at trimme “fedtet” af, undgå unødvendige omkostninger, optimere dens “engagement”, brugerfastholdelse osv. Og giver ikke slip på roret før du er i mål.

1% af apps æder 94% af omsætningen. Men hvordan?
De 99% kæmper om de sidste 6%. Få adgang til dette mobil app strategi kursus for app købere og lær hvordan du kan gøre din app til en af de succesfulde 1%. 
* Kilde: SensorTower (App Statistik Firma)

App kaptajnen er din app styrmand
Hans navigerer din app i retning mod product/market fit

Jeg varetager hele dit app projekt, med mit eller dit team, så du kan fokusere på at vækste din forretning. Du guides igennem alle vigtige app beslutninger. Det forenkler din app udvikling og du får kun een person at tage stilling til.

Med agil projektledelse og Lean App metoden sender, App Kaptajnen, som er IT projektleder dit mobilapp projekt afsted i den mest sikre og profitable retning og justerer og optimerer ruten undervejs. Det hjælper dig til at:


Undgå kostbare fejl og spild

Ved at styre uden om kritiske, dyre app faldgruber undervejs, der kan dræbe dit projekt, og omhyggeligt tage små skridt af gange med Lean App processen, gøres dit projekt mere sikkert.

App risici minimeres, og dyrt dobbelt-arbejde og tidsspilde hos team og udviklere modvirkes.

Bygge en FÆNGENDE app

Med brugerdrevet design bygges en mere fængende app, skræddersyet til dine brugere.

Med Lean App metoden kan der strategisk designes en bedre løsning end dit markeds konkurrenter leverer. Det differentierer og øger din apps position og popularitet i markedet.

Reducere app budgettet

Ved at grundigt teste hvad dit marked vil have og hvordan de ideelt set vil have det, før der investeres i udvikling reduceres økonomisk spild og dobbelt arbejde, så størrelsen på din mobil app investering reduceres dramatisk.

Opnå Højere app afkast

Ved at grundigt designe og modellere app’en strategisk omkring dit markeds drømme-scenarier og dit afkast, og løbende optimere på din apps “engagement”, brugervenlig, bruger-fastholdelse m.m. maksimeres din apps afkast.

Alternative Text

99,9% af app udvikling fejler økonomisk.* Sådan undgås det!
Vidste du, at kun 0,01% af apps i 2018 vil blive set som økonomiske succeser* af deres skabere? Se videoerne om mobil app strategi for app købere og lær hvorfor og hvordan du undgår det.
* Kilde: Gartner (Research Firma)


Lean App Metoden
En moderne proces til mobil app udvikling.


Lean App metoden integrerer en lang række effektive og eftertestede strategier indenfor digitalt produkt design, agil udvikling og SaaS i en udførlig proces der er designet til at skabe mere profitable og markedsvindende mobil apps. Her på siden vil jeg give en introduktion til nogle få af strategierne som Apps Captain’s app- og UX strategier bygger på.

Som del af processen har jeg udviklet en række arbejdsark der hjælper os til at konkretisere, udvikle og dokumentere din mobil app strategi.


Læs mere
Alternative Text
Alternative Text
Eric Ries

Alternative Text
Lincoln Murphy

Alternative Text
Nir Eyal

Alternative Text
Taiichi Ohno

Lean App Metoden
En moderne proces til mobil app udvikling — af Apps Captain


Ja, “at minimere dit appudviklings-projekts risisci, minimere dets økonomiske spild og at maksimere dets ROI bla bla…”, lyder temmelig sælger-agtigt. Så hvordan er Apps Captain anderledes?

Hvordan skaber Apps Captain KONKRET bedre apps?
Lad mig fortælle dig om hvad der driver “Lean App” Udviklings processen og hvad der bl.a. hjælper med til udvikling af apps som er mere profitable.

Sådan kan få bedre apps med Lean App metoden


Læs mere
Alternative Text

+
Og andre eksperters eftertestede strategier


Lean App metoden integrerer desuden en lang række effektive og eftertestede strategier fra markedets førende eksperter indenfor digitalt produkt design, agil udvikling og SaaS i en udførlig proces, der er designet til at skabe mere profitable og markedsvindende mobil apps.

Jeg kalder dem “Plug-In” strategier.

“Plug-in” Strategier
Nedenfor er eksempler på få af de mange “plug-in” strategier Lean App metoden integrerer.

Kunde Succes Framework
Af Lincoln Murphy – Kundedrevet Growth & SaaS ekspert

Apps Captain’s app strategier og UX design bygger bl.a. på Lincoln Murphys definition af “Kundesucces” for digitale produkter. “Kundesucces” er når dine kunder opnår deres “Ønskede Udbytte” gennem deres interaktioner med din app.

Den består grundlæggende af to elementer som til sammen udgør det “Ønskede Udbytte”. Det “Ønskede Udbytte” er et udtryk for dit markeds ideelle app løsning. Den løsning hvor MÅDEN problemet løses på (eller brugeroplevelsen) – også kaldt det “Nødvendige Udbytte” – går op i en højere enhed med UDBYTTET (eller værdien) af den løsning kunden opnår. – også kaldt den “Passende Brugeroplevelse”-


Det Nødvendige Udbytte

Er den ting din kunde har behov for at opnå, den ting de forsøger at gøre, som hjælper dem til at nå deres mål. Det er grunden til hvorfor dit produkt eksisterer i deres verden.

Se det som målet din bruger har.

Den Passende Brugeroplevelse

For at opnå langsigtet – din egen og dine kunders – bliver du nødt til at ikke kun hjælpe dine kunder med at opnå deres Nødvendige Udbytte, men også at gøre det på den måde der er passende (eller ideel) for dem.

Se det som værktøjet din bruger anvender til at nå målet.

Alternative Text

Som projektejer bør din vision (destination) være fast.

Men markedet står ikke stille. Derfor bør din kravspecifikation, strategi og design tilpasses og itereres på, på vej mod product/market fit..

Lean Startup Framework
Af Eric Ries – Amerikansk tech-iværksætter, blogger og forfatter


Lean startup er en metodik til at udvikle forretninger, og produkter på en måde hvor produktudviklings cyklusserne forkortes og man hurtigt får afklaret hvorvidt en forretningsmodel “holder vand”. Det opnås ved at igangsætte produkt-udvikling baseret på eksperimenter med forretnings-hypoteser, iterative produkt frigivelser og valideret læring.

Lean app metoden bygger ovenpå Lean Startups cyklus. Den består af 3 trin.

 1. 1
  Byg

  Her bygges en målbar hypotese for research, kunde, marked, brugerscenarie, konkurrenter, strategi, design, teknologi m.m.

 2. 2
  Mål

  Her afprøves, testes og valideres hypoteserne på forskellige måder, som afhænger af typen af hypotese.

 3. 3
  Lær

  Her reflekteres der på resultatet og hypotesen, hvorefter den læring så bruges i næste “Byg” iteration.

  Sådan gentages cyklusen.

Hooked Framework
Af Nir Eyal – Amerikansk Iværksætter og forfatter

Hooked Frameworket er et værktøj til at identificere og skabe UX strategier der øger dine brugeres engagement, brugerfastholdelse og investeringerne (tid og penge) i din mobil app.

I Lean App metoden går vi langt under dens overflade, og øger værdien af den med bruger psykologi, eksperimenter m.m.
På overfladen består den af en cyklus med fire stadier som en bruger kan gennemgå så længe app’ens UX strategier designes omkring dem.

Her er en gennemgang af cyklus’en (lidt forsimplet):


1. Trigger

Igangsætter brugerens handling. Den kan være intern eller ekstern.

2. Action

Som følge af triggeren motiveres brugeren til at foretage en handling.

4. Investment

Når handlingen foretages øges brugerens investering i app’en, så cyklusen gentages.

3. Variable Reward

Den variable belønning er motivationen bag handlingen som brugeren foretager.

Alternative Text

Efter 30 dage mister en gns. app 90% af brugerne. Hvorfor?
77% af dens daglige aktive brugere (DAUs). Det er hvad den gns. app mister efter 3-7 dage. Og 95% efter 90 dage. Hvordan øger man den brugerfastholdelse med strategi, app design og mobil UX? Find ud af det i dette mobil app strategi kursus for app købere  (GRATIS)
* Kilde: Quettra (Mobil Statistik Firma)

Ovenstående er et lille udvalg Lean App metoden integrerer flere strategier


Ovenstående er kun eksempler på nogle få de strategier og frameworks som Lean App metoden og Apps Captain’s app- og UX strategier bygger på, og som du vil stifte bekendtskab med i et samarbejde med Apps Captain.

Som del af processen har jeg desuden udviklet en række arbejdsark der hjælper os til at konkretisere, udvikle og dokumentere din mobil app strategi.


Læs mere
Alternative Text

Hvordan skiller du din app ud, blandt 10,2 mio apps?
Der er 10,2 mio. apps i AppStore og Google Play. 1% af dem tager 94% af omsætningen. Find ud af hvordan de 1% gør det i videoserien om mobil app strategi for app købere.

Udnyt andres erfaringer…
Lean App metoden bygger på mange års tech, SaaS og marketing projekt erfaring

Lean App metoden er formet ud fra mange års erfaring indenfor ledelse af digitalt produkt design og marketing. For alt fra startups til små og store selskaber (inkl. en fortune 500), og alt derimellem.
Den omfatter også erfaringer fra at bringe apps til markedet, som f.eks. sundheds app’en Fitmo, IT-admin SaaS’en Panorama9, Linked-In SaaS’en Wosju m.m. 

Lean Apps kan også hjælpe din virksomhed

Jeg hjælper dig med at omdanne selv den mest avancerede teknologi til enkle og fængende mobile brugeroplevelser. Ligesom jeg har som Billy.dk’s appudviklings-partner siden 2016.

Få mere tid til at vækste din virksomhed

Med et partnerskab med Apps Captain, får du en bedre app, mere tid til at udvikle din virksomhed og får et dygtigt app team til din virksomhed.

Alternative Text
Alternative Text

Alternative Text

Alternative Text

Alternative Text

Billy.dk er Danmarks markeds-ledende og mest brugervenlige SaaS regnskabsapp — med base i København – men med kunder i Århus, Aalborg, Odense og København.

Hvad koster en app? Book et møde for at finde ud af mere.
For at være i stand til at udregne priser, har jeg behov for at høre mere om dit projekt. Det foregår i en app ROI strategi session (gratis), hvor jeg samtidig hjælper dig med at opnå din apps mål, med færreste mulige risici og højest mulige økonomiske afkast.

Vil du høre mere?
Ohøj! 👋 Jeg er din App Kaptajn og skaberen af Lean App Metoden

Som iværksætter siden 1998 har jeg designet digitale produkter siden internettets begyndelse og før CD-ROM’er blev populære.
Bevæbnet med en master i strategisk grafisk design og interaktive medier fra Designskolen Kolding fra 2008, såvel som en grad i Design Management fra SDU Kolding i 2008-2010, har jeg ledt dygtige teams indenfor tech, marketing og digital produktudvikling.

Jeg har arbejdet med digitalt design siden jeg fik min første Mac i 90’erne.

Alternative Text
Anders Baden Nielsen
Apps Captain ApS
Alternative Text

Jeg  tech og SaaS
Du Er I Godt Selskab

Der er intet mere tilfredsstillende end saVi har tidligere lavet projekter for startups, store selskaber (inkl. en fortune 500), og alt derimellem.
Men vi har særligt elsket partnerskaberne indenfor tech om at bringe apps til markedet – bl.a. sundheds app’en Fitmo, IT-admin SaaS’en Panorama9, Linked-In SaaS’en Wosju m.m. 

Hvilket Tech-Produkt Vil Du Bygge?

Vi hjælper dig med at omdanne din avancerede teknologi til enkle og fængende mobile brugeroplevelser.

Ligesom vi har som Billy.dk’s appudviklings-partner siden 2016.

Vi står for din app udvikling og app strategi

Alternative Text

Sådan Kommer Du Igang med Appudvikling
Afprøv os GRATIS og start dit app projekt op — med færre risici


Vores appbureaus opgave er at maksimere din apps succespotentiale. Det er derfor vi, før vi overhovedet lader dig investere i app udviklingen, hjælper dig med at afklare hvorvidt din app idé er moden. Det er derfor alle appprojekter starter med disse trin:

1. Lær fra App Videoerne (GRATIS)

Se vores app kursusvideoer om hvordan du minimerer dit app projekts risici og maksimerer dets ROI. Ønsker du hjælp til implementering (og en pris)? Så ansøg om en gratis strategi ROI-session (100% uforpligtende).

Se Træningsvideoer

2. Få en App Strategi (GRATIS)

Her bygger vi en app strategi sammen, som hjælper dig til at afklare hvordan din virksomhed kan sammensætte jeres app og nå jeres mål, med færrest mulige risici og højest mulige ROI. Ren værdi. Intet salgs fluff.

Ansøg om en session

3. Testkør vores evner

Hvis vi er det rette match, inviterer vi dig til et lille opstartsprojekt. Her lærer du os at kende, og tester os, yderligere, UDEN at forpligte dig til et helt projekt. Vi hjælper dig med at komme sikkert i gang og med at sende din app udvikling i en profitabel retning fra start.

Vil du prøvekøre Apps Captain — helt gratis?
Eller vil du høre mere om hvordan jeg kan hjælpe…?


“Phew… det lyder måske alt sammen meget godt, men aner han nu også hvad han snakker om”, tænker du måske? Tag ikke mit ord for det. Hvis du ønsker at teste mig af og vil igangsætte dit app projekt med succes, så er mine gratis og helt uforpligtende tilbud musts. Måske du blot er i research fasen. Så kan du checke mit app strategi kursus ud. Og når du har set videoerne, og fået mere blod på tanden, og ønsker hjælp til at dominere dit marked med din app, så lad os tage en gratis strategi session.

Her er mine uforpligtende tilbud…