Dygtig App Udvikler i Odense og ekspert i app design

App udvikler i Odense


Ohøj på fyn! 👋 Leder du efter app udvikling i Odense og de bedste indenfor brugervenligt app design (UX + UI) og strategi?

Vi designer brugerdrevne og fængende apps - tager os af alt fra start til slut. Men vi går skridtet længere end "teknisk drevne" app udviklere.Hvorfor? Fordi app udvikling er risky og dyrt. Læs mere på vores side for at finde ud af hvordan. Hvem har råd til smide penge unødvendigt efter en app markedet ikke ønsker. Uanset hvor mange smarte funktioner en app har, eller hvor "flot" den er, så er en upopulær app ikke profitabel.


Har du spørgsmål?

Ring 78 75 48 48

Vil du have en opringning?
FOR DIG DER VIL HAVE SUCCES MED app udvikling I Odense

Få gratis hjælp til at gøre din app profitabel
Afdæk hvordan du udvikler en bedre app end konkurrenterne — byg en app dine brugere vil elske dig for — øg afkastet fra app budgettet.


Mange app investeringer går galt, fordi projekterne, ligesom et skib uden nogen kaptajn, driver tilfældigt afsted. Den vigtigste opgave for en app kaptajn er at styre din app udvikling uden om de dyre faldgruber undervejs og mod succes. På den måde reducerer du dine risici, reducerer spild af penge og får mest ud af din app investering.

Du kan få flere typer hjælp til at booste din app udvikling i Odense

Alternative TextAlternative TextAlternative TextAlternative Text
Alternative Text

Alternative Text

Alternative Text

Alternative Text

Hvorfor estimerer Gartner at 99,9% af alle mobile apps fejler?😭*
Ja, de mener at kun 0,01% af apps i 2018 vil blive set som økonomiske succeser * af deres udviklere. Afdæk hvorfor.
* Kilde: Gartner (Research Firma)

Få hjælp i Odense til at gøre din app til en god investering

Behovet for app-udvikling og app-udviklere i Odense er stigende tiden. Vi har speciale i app strategi og native UX + UI.

Derfor app udvikler vi også for Danmarks ældste by Odense, på trods af at app kahytten har base i Aalborg. Vi sætter gerne segl og lægger anker hos din virksomhed.

Som App Kaptajn i bakkefyldte Aalborg der elsker naturen, er der intet som Odenses flade strækninger og at køre på mountainbike i Odenses muld. 😉

Så bliv ringet op, hvis din virksomhed har behov for udviklings af apps og app design til iOS og Android i Odense.

Vi brænder for apps, så er altid friske på at bidrage med noget uforpligtende app strategi rådgivning.


Brug for app rådgivning? Bliv ringet uforpligtende op
Vi er altid villige til at bidrage med gratis app rådgivning til virksomheder og iværksættere, uanset om emnet er app udvikling til iOS og Android, app strategi eller design af apps (UX og UI).