Øg din apps succes og ROI (og minimér prisen)
Få en app strategi ROI session gratis (til en værdi på 5.900,-)


Og nej, det her er IKKE et salgsmøde i forklædning!
I app strategi sessionen vil jeg hjælpe dig med at opnå disse 3 ting i dit specifikke mobil app projekt… 🙂Se også videoen nedenfor for at få flere detaljer mere om ROI strategisessionen, hvad du får ud af den, hvem den er for.

1. SPOT DIN APPS SKJULTE POTENTIALER

Ved at identificere din virksomheds største udfordringer, muligheder og vigtigste mål.

Så vi kan kvantificere din apps potentiale, dets fokusområder og gøre din app så værdifuld som overhovedet muligt for din virksomhed.

2. MAKSIMER DIN APPS MARKEDSPOTENTIALE

Ved at klarlægge og kvantificere din apps den værdi din apps funktioner kan bidrage med, ved at løse de problemer.

Så du kan maksimere værdien af hver funktion og gøre dem mere attraktive for markedet.

3. MAKSIMERE DIN APPS ROI/AFKAST

Ved at prioritere problemerne og forretningsmålene som din app kan løse med det størst mulige afkast.

Så du kan definere din MVP og i hvilken retning du bør gå med dit projekt for at kunne maksimere afkastet fra din investering, og samtidig spare penge ved skære alt unødvendigt “lir” væk.

Video om App Strategi ROI Sessionen
Med flere detaljer om indholdet og kriterier…Jeg taler dansk, men har indtalt videoen på engelsk, og taler laaangsomt. 😂
Heldigvis kan du skru videoens hastighed op til 1,5x (klik på “1x” nederst til højre i afspilleren). Og jeg bliver ikke alt for fornærmet, hvis du gør det… 😉

Trin 2: Ansøg om en gratis ROI session!
Overlevede du min dansk engelsk accent? Hvis ja, så ansøg om en session, og lad os finde ud af hvordan du kan presse de maksimale resultater ud af dit app projekt og vækste din virksomhed.

OM KRITERIERNE FOR APP STRATEGI SESSIONEN

Hvorfor Giver Jeg Sessioner Væk Gratis?


Mit håb er, at så snart jeg viser dig hvordan disse app strategier vil forbedre iOS og Android App, at du så hyrer os til et mobil app opstartsprojekt. Men der er absolut ingen forpligtelse til at købe noget som helst.

Hvem guider dig i sessionen?

Anders B. Nielsen er en iværksætter med en passion for SaaS og teknologi, og med 14 års erfaring i digital produktudvikling og marketing. 

I Apps Captain ApS kombinerer han psykologi med digital strategi og brugeroplevelser, til sammen med sit team, at bygge apps der differentierer dig og fanger dit marked.


Anders B. Nielsen

Apps Captain ApS 
Appkaptajn / SaaS aficionado /
Et hit til udklædningsfester

Alternative Text